JanneOlsen

Kaikki blogit puheenaiheesta Suvaitsevaiset

Bruneissa tulee voimaan sharialaki: homoseksuaalisuudesta kivitetään kuoliaaksi

”Noh, katsos siihenhän tarvitsee neljä miestodistajaa, että homoseksuaalisesta aktista tulee kuolemantuomio.” - Sanoi suomalainen iranilaistaustainen shia-imaami 

Suvaitsevaisten ontuva, oksettava logiikka

Paljastukset Suomessa(kin) toimineesta väkivaltaisesta pedofiiliringistä nostavat oksennuksen kurkkuun. Uutista ei melkein pysty tajuamaan. Mediassa ja keskusteluissa on kuitenkin esitetty tätä kamaluutta hyväksi käyttäen täysin käsittämättömiä syytteitä ns. maahanmuuttokriitikoita kohtaan.

Vastine Taru Elkaman blokiin " Rasistit koulun pihamaalla."!

Koska Taru Elkama kieltäytyi julkaisemasta kommenttejani vain osatotuuksia sisältävässä julkaisemassaan blogissa, joka oli jo otsikosta lähtien väärä, haluan kertoa hieman omia näkemyksiäni tapahtumien kulusta. Haluan selvittää itselleni "molempien puolien totuudet" asiasta kuin asiasta, ennenkuin kirjoitan mitään.

Siis Tarun otsikko "Koulun pihamaalla" on vääristelty. Mielenosoittajat olivat ns. Patsasaukealla, joka on koulualueen ulkopuolella. Jo alunperin he olivat hakeneet lupaa tälle alueelle, eikä tarkoituskaan ollut missään vaiheessa mennä koulualueelle.

Lisää monikulttuuria, mutta ei vaan mun naapuriin

Humanitaarista maahanmuuttopolitiikkaa pitäisi alkaa verottamaan erikseen, kuten kirkollisveroa.

"Jeesuksen joukkoraiskaus" – näytelmä jota ei koskaan ollut

Kroatialaisessa näytelmässä Jeesuksen raiskaamaksi joutunut musliminainen vetää kansallislipun sukuelimistään. Paikallinen roomalaiskatolinen kirkko on toiminut odotetulla tavalla eli paheksunut. Eikä maan hallituskaan kai oikein tykännyt.

Suomessa valtiokirkko – jota ei saa sanoa valtiokirkoksi vaan jota pitää kutsua kansankirkoksi – olisi todennäköisesti ollut mukana sponsoroimassa vastaavanlaista teatteria. No, olisi ainakin luovuttanut kirkkosaleja esityksen käyttöön.

Nuivan ruusu, suvakin horsma

Suomalainen yhteiskunnallinen keskustelu käy raivoisaa villipolkkaa. Suvaitsevaisten ja nuivien sanasota saa päivittäin uusia, yhä turhautuneempia ilmenemismuotoja. Mistä ymmärryksen puute johtuu?

Mukasuvaitsevien "viisaus" kaiken yllä

Eurooppaan on tullut satoja tuhansia maahanmuuttajia.  Siis satoja tuhansia.

Sellaiseen porukkaan mahtuu monenlaista väkeä. Siksi on äärimmäisen typerää ja sinisilmäistä väittää, että maahantulijoiden joukossa ei olisi terroristeja.  

Lisäksi on terroristeja, jotka jo asuvat täällä.

He odottavat vain toimintakäskyjä.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä